- Европейски футбол, Футбол, Шампионска лига

Андре Онана закопа “Ман Юнайтед” в Истанбул и на 99% го изхвърли от Шампионската лига

Сподели:
175 Views

Андре Онана закопа “Ман Юнайтед” в Истанбул и на 99% го изхвърли от Шампионската лига.

Мачът на “червените дяволи” срещу “Галатасарай” – завърши 3:3.

Двубоят започна доста динамично,  като в началните минути Алехандро Гарначо тръгна на пробив,  върна топката назад за Расмус Хойлунд, който се забави да шутира и топката му бе избита.

В 11-ата минута “Юнайтед” направи много бърза комбинация, завършила с много силен шут на Гарначо от малък ъгъл  и коженото кълбо влетя в мрежата.

В 17-ата минута Бруно Фернандеш имаше много свободно пространство и напредна с топката в крака, след което с много мощен изстрел от дистанция не остави никакви шансове на Фернандо Муслера – 0:2.

В 29-ата минута Хаким Зиеш изпълни пряк свободен удар, а ударът му хвана Андре Онана в крачка и влезе  в мрежата – 1:2.

Малко по-късно Мауро Икарди получи добро извеждащо подаване и вкара в мрежата, но Хари Магуайър действа мъдро и го остави в засада.

Второто полувреме отново започна отлично за англичаните, след като Антони превзе свободно простанство и намери Арън Уан-Бисака, той намери Скот Мактоминей, шотландецът отбеляза с удар отблизо – 1:3.

В 61-ата минута Хаким Зиеш отново стреля от пряк свободен удар, топката беше в обсега на Андре Онана, който вместо да я улови тръгна да избива с една ръка и коженото кълбо влезе в мрежата.

В 71-ата минута Хаким Зиеш асистира на резервата Керем Актюркоглу, турчинът направо разстреля Онана, за да направи резултата равен – 3:3.

Докрая на двубоя Скот Мактоминей и Факундо Пелистри пропуснаха по едно много чисто положение за своите. Бруно Фернандеш удари греда.

 

Така Андре Онана закопа “Ман Юнайтед” в Истанбул и на 99% го изхвърли от Шампионската лига. Камерунецът допусна цели 14 гола в рамките на груповата фаза до момента.

“ФК Копенхаген”  и “Байерн”  Мюнхен завършиха без победител – 0:0.

“Баварците”  са на недостижимото първо място в групата с 13 точки, по 5 имат “Галатасарай”  и “ФК”  Копенхаген, “Ман Юнайтед” е на дъното с 4 точки.

В последния кръг пък отборът на “Манчестър Юнайтед” е  домакин на “Байерн”  Мюнхен, а “ФК  Копенхаген”  посреща “Галатасарай”.

Останалите резултати от мачовете в турнира,  които се играха снощи:

“Севиля” – ПСВ Айндховен – 2:3

“Арсенал” – “Ланс” – 6:0

“Реал” Мадрид – “Наполи” – 4:2

“Реал   Сосиедад” – “РБ Залцбург” – 0:0

“Спортинг” Брага – “Унион” Берлин – 1:1.

“Бенфика” – “Интер” – 3:3

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: Twitter

 

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев