- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига на конференциите, Футбол

Георги Дерменджиев: “Ще се опитаме да се възползваме от слабите страни на “Спартак” Търнава”

Сподели:
283 Views

Георги Дерменджиев: “Ще се опитаме да се възползваме от слабите страни на “Спартак” Търнава”.

Треньорът на “Лудогорец” – Георги Дерменджиев,   даде мнението си преди днешния мач срещу “Спартак”  Търнава от Лигата на конференциите, той поиска от своите футболисти да бъдат търпеливи по време на срещата.

В брифинга взе участие и халфът  Якуб Пьотровски. Ето какво казаха треньорът и полякът, цитирани от сайта на “Лудогорец”:

“След мача с Фенербахче отново се появи шанс да излезем от груповата фаза. Ще се опитаме да постигнем тази цел, нямаме напрежение и настроението е добро в отбора. Мачът със Славия вече е в миналото.”, започна Дерменджиев.

“Очаквам домакините да играят спокойно, защото нямат шанс за прогрес. Искам моите фуболисти също да не са толкова напрегнати. Трябва да сме много търпеливи.”, сподели той.

“Изграждаме малко по-различен стил и мисля, че играчите започват да разбират какво се изисква от тях. Успехът в Разград е сериозно постижение, но мачът тук ще е много различен и сме наясно с това. Очаквам да използват друга система на игра, те са във възход в последните мачове. Ще опитаме да се възползваме от слабите им страни.”, каза още Дерменджиев”.

„Очаквам различен мач от първия. Те са домакини, ще са по-агресивни. Готови сме за този мач и за всяка ситуация, която ще се появи на терена.”, сподели Пьотровски.

“Аз лично се чувствам уверен, не само заради мачовете в националния отбор, а и в Лудогорец. В някои мачове играх в по-предни позиции“, каза още той”.

 

“Лудогорец”  има шест пункта  в своята група, “орлите” са само на точка от “Норшеланд”, а “Фенербахче”  е  лидер, имайки 9 точки, “Спартак” Търнава е с 1.

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев