- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига на конференциите, Футбол

“Мисля, че “Лудогорец” ще се подобрява постепенно”, каза Георги Дерменджиев преди двубоя с “Фенербахче”

Сподели:
267 Views

“Мисля, че “Лудогорец” ще се подобрява постепенно”, каза Георги Дерменджиев преди двубоя с “Фенербахче”.

Треньорът говори вчера на официалния брифинг преди днешния двубой, който стартира в 22:00 часа.

Ето какво казаха Дерменджиев и Тодор Неделев, цитирани от сайта на “Лудогорец”:

„Фенербахче е един много класен съперник. Ние сме доволни, че имаме възможността да играем срещу такъв отбор и такива футболисти, за да видим каква е нашата класа и къде трябва да се подобряваме. При всички случаи ще се опитаме да играем добър мач и да извлечем оптималното. Вие знаете, че това е футбол. Винаги съм искал от отбора с всеки мач да вдигаме класата. Доволен съм, че ще играем срещу класен отбор. Това за нас е много добре. Искам да се подобряваме срещу такива отбори. Всички знаем, че това е последен шанс и аз искам ние да не го пропуснем“, започна Дерменджиев.

„Сонко Сундберг вече е добре, тренира, но ще го запазим. Както казах вече Фенербахче е много класен отбор. Мисля, че се представихме игрово добре в Истанбул. Имахме индивидуални грешки. Ще се опитаме тези грешки да ги нямаме тук. От контузените играчи няма играч, който да се завърне в игра за този мач“, допълни треньорът.

„Може да се каже, че е един изключително сериозен мач, но не мисля, че най-важния. Двата турнира са важни, ще вложим максимума и ще се опитаме да излезем в групата и в края на първенството Лудогорец да е на първа позиция“, каза още той.

„Това, което е било до момента, в който дойдох в Лудогорец, е минало. Оттук нататък ние разговаряме с играчите. Те разбраха какво трябва да правят и мисля, че отборът постепенно ще има подобрение“, завърши Дерменджиев.

„Старши треньорът ще реши дали ще играя. Готов съм на 100%, ако треньора реши да играя ще дам всичко от себе си, за да постигнем добър резултат“, заяви Неделев.

„Чувствам се много добре в Лудогорец Отборът ме прие по най-добрия начин. Очакванията ми са като на г-н Дерменджиев – изиграхме добър мач в Турция, имахме положения и се надявам с една добра игра да вземем максимума, за да продължим битката за класиране по-напред в турнира“, каза Неделев”.

“Лудогорец” не може да си позволи да загуби тази вечер, ако иска да играе  в Евротурнирите и напролет.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев