- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига на конференциите, Футбол

Колекция от безумни грешки доведе до най-срамната загуба в историята на “Лудогорец”

Сподели:
773 Views

Колекция от безумни грешки доведе до най-срамната загуба в историята на “Лудогорец”

Тимът на Ивайло Петев загуби от “Нордшеланд” – 7:1.

Треньорът на родния тим – Ивайло Петев, реши да не използва българи в титулярния състав, като Мунир Шуаир започна като плеймейкър вместо Иван Йорданов.

Мачът стартира ударно за датчаните, които получиха дузпа в началото, след като Руан Секо игра с ръка в своето наказателно поле,  а незайно защо тя пък беше разперена встрани. Ингвартсен отбеляза дузпата, макар че Серджио Падт хвана ъгъла.

“Лудогорец” се активизира и в 9-ата минута Руан бе изведен на чиста позиция, но бе изритан в наказателното поле от противников защитник, последва нов наказателен удар, който Оливие Вердон превърна в попадение.

Малко по-късно Ноа Сонко Сундберг буквално постави своя вратар между чука и наковалнята, връщайки му назад, там имаше поне двама пресиращи съперникови футболисти и стражът от Нидерландия се забави твърде много с изритването на топката, от което се възползва Ибрахим Осман, за да върне предимството в резултата за своите.

В 31-ата минута “орлите” се подредиха изключително грешно при стандартно положение, оставяйки абсолютно непокрит Тверсков,  последният заби топката в мрежата с глава.

Само секунди по-късно пък Аслак фон Витри бе пресиран от Ибрахим Осман на тъча и вместо да изчисти силно напред, той подари топката на ганаеца, той продължи за Нигрен, който  реализира отблизо.

Второто полувреме бе още по-трагично за “Лудогорец” от първото. Нови голове за “Нордшеланд” отбелязаха – Нигрен, и Расмусен, а на всичкото отгоре пък бекът на “Лудогорец” – Сон, вкара автогол.

Така колекция от безумни грешки доведоха до най-срамната загуба в историята на “Лудогорец”.

“Фенербахче” победи “Спартак”  Търнава,   мачът бе част  от същата група – 1:2.  “Лудогорец” има 3 точки в своя актив в момента, толкова има и “Нордшеланд.” Лидер е “Фенербахче” с 6 точки. “Спартак” е с 0.  Разградчани запазват всички шансове да излязат от групата към момента, но трябва да направят доста сериозни промени в  играта си, ако   искат да търсят нещо сериозно докрая  на груповата фаза.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев