- БГ Футбол, Други, Футбол

“ЦСКА-София” получи разрешително за реконструкция на стадион “Българска армия”!

Сподели:
149 Views

“ЦСКА-София” получи разрешително за реконструкция на стадион “Българска армия”!

Това съобщи сайтът на клуба:

“Армейци,

Днес, 05.10., беше издадено разрешителното за реконструкция на стадион „Българска армия“. Запомнете този ден. Денят, в който се преборихме за нашата мечта, за нашия дом.

Минаха години, през които се надявахме и вярвахме, оставахме разочаровани, чувствахме се лъгани, бяхме безпомощни, но не се предадохме. След всеки удар се изправяхме и намирахме решение. Изтърпяхме много, но бяхме заедно и не се отказахме. Не позволихме нито за миг мечтата ни да избледнее. Напротив – след всяко „не“ амбицията ни растеше, след всяко „да“ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този момент настъпи. Получихме така заветния документ. Получихме възможността да построим сами новия ни модерен стадион.

Благодарим на всички замесени държавници и участници в решенията да се стигне дотук! Благодарим и на онези от вас, които не спряха да вярват в нашите намерения, които ни подкрепяха и не наливаха масло в така и така силно бушуващия огън. А на онези, които до последно не вярваха, които провокираха и подкопаваха искаме да кажем едно – любовта винаги ще бъде по-силната движеща сила. А искрената обич към ЦСКА надделява над всичко.

Оттук нататък предстои 14-дневен срок, който трябва да изтече, за да влезе документът в сила. След изтичането на установеното по закон време ще ви уведомим подробно за плана ни на действие и следващите стъпки, които ще предприемем.

#ТукЩеБъдатНашитеДеца”

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка : cska.bg

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев