- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Ивайло Петев поиска от своите футболисти да играят със самочувствие в реванша срещу “Аякс”

Сподели:
324 Views

Ивайло Петев поиска от своите футболисти да играят със самочувствие в реванша срещу “Аякс”.

Наставникът на “Лудогорец” – Ивайло Петев, даде снощи брифинг преди днешния мач-реванш от плейофите на Лига Европа срещу “Аякс”. Мачът е тази вечер от 21:00.

В брифинга участие взе и Серджио Падт.

Ето как сайтът на клуба отрази медийното събитие:

“Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори ден преди реванша с Аякс в Амстердам от плейофите на Лига Европа.

“За мен е важно да се постараем да изглеждаме по начина, по който изглеждахме през второто полувреме в Разград. Пълен стадион, атмосферата ще е невероятна. Аз ще искам от нашите играчи да играят и, ако може, още по-добре. Надявам се да изглеждаме доста убедително утре и да играем без страх. Противникът сам по себе си е мотивиращ, каза треньорът.

Мачът срещу Берое не беше лош, вкарахме 5 гола. Всяка победа дава самочувствие. В първия двубой имахме четири чисти положения, които не успяхме да реализираме. Ако бяхме го направили, разликата щеше да е по-малка. Головете разделят мачовете. Надявам се утре да имаме две ситуации и да вкараме две. Има мачове, в които допускаме грешки, които до голяма степен внасят нестабилност. Сигурен съм, че утре ще играем на добро ниво. За нас всеки мач е важен. Утре е репетиция за това, коeто ни предстои. Трябва да сверим докъде сме стигнали като развитие.”, каза още той”.

“Започнах като юноша тук. Играл съм няколко пъти със старите си отбори срещу Аякс и е изключително специално усещането. Аякс е много голям отбор, но ние показахме твърде много респект през първото полувреме в Разград. Знаем, че ще е трудно, но искам да покажем играта ни от второто полувреме в България и тук.”, сподели Падт на официалната пресконференция преди мача с Аякс.

“Трудно е да правим прогнози. Ние трябва да покажем кой е Лудогорец и как играхме през второто полувреме с Аякс и в мача с Берое”, каза още той”.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев