- Sesame Купа на България, БГ Футбол, Футбол

Ивайло Петев: “Не сме отписали Купата, ще направим всичко възможно, за да я спечелим”

Сподели:
309 Views

Ивайло Петев: “Не сме отписали Купата, ще направим всичко възможно, за да я спечелим”.

Наставникът на “Лудогорец”,  даде съвместна пресконференция  с Тодор Янчев, като малко по-късно в нашия сайт може да очаквате и думите на треньора на “ЦСКА 1948”.

“Не сме отписали Купата, ще направим всичко възможно, за да я спечелим”. Ще подходим максимално сериозно, няма да е лесно, изправяме се срещу един добър отбор, който е с  млад треньор, но нашите играчи са готови”.

На  въпрос  –  дали се  приоритизират двата трофея – шампионат и Купа, Петев заяви: “Ние ще се постараем да спечелим каквото има пред нас и не мислим негативно, а ще видим какво ще стане в края на сезона”.

 

Ивайло Петев няма кадрови проблеми в своя състав, изключение правят трайно контузените – Дени Групер, Рик Джонатан, Диниш Алмейда и Антон Недялков.

“Да, два мача имаме срещу “ЦСКА 1948″, приоритет е утрешният,  защото той е най-важен и концентрираме сили върху него”, продължи двукратният шампион с “Лудогорец”.

“Естествено,  че дузпите са  част от футбола и ние трябва да сме готови да  противодействаме по най-добрия начин. Трябва да сме готови за тях, ако се стигне до там”.

“Няма да ни дойде в повече да изпълняваме още един път дузпи,  тъй като имаме 16-  17 мача повече от другите отбори през  този сезон и  допълнителни 30 минути няма да ни повлияят кой знае колко. Надявам се  да не се стига до там”.

 

На  въпрос –  кое  от двете избира измежду Купа или титла, специалистът заяви: “Ще отговоря малко нахално  –   и двете! Сигурно сте очаквали друг отговор, но  това е моят избор, ние ще се борим”!

Ивайло Петев,  заяви,  че се надява съдията да помага на футбола в  утрешния двубой.

“Не мога да си обясня защо има слаб интерес към мача, аз бих искал на трибуните да има поне  10-  15 хиляди души”, завърши треньорът на “орлите”

Финалът в “SESAME” Купа на България”   е насрочен за утре от  19:00 часа.

 

 

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев