- Англия, Европейски футбол, Футбол

“Манчестър Юнайтед” пропусна да разгроми “Нотингам Форест” в мач от Висшата лига

Сподели:
194 Views

“Манчестър Юнайтед” пропусна да разгроми “Нотингам Форест” в мач от Висшата лига.

Двубоят завърши – 0:2, а голмайстори бяха Антони и Диого Далот.

Тимът на Ерик тен Хах пропусна да разгоми противника си,  като създаде изключително много положения особено през втората част.

В 17-ата минута Бруно Фернандеш стреля много силно – Кейлор Навас изби.

В 32-ата минута логичното се случи. Антони Марсиал отне много добре в средата на терена си размени пасове с Бруно Фернандеш, французинът шутира, Навас спаси, а  при добвката Антони вкара – 0:1.

Домакините се опитаха да направят някои контраатаки докрая на полувремето, ала Виктор Линдельоф ги предотврати със страхотни изяви в защита.

Втората част не се различаваше много от първата, след като куп играчи на “червените дяволи” опитаха да отбележат, но бяха спрени от чудесните намеси на Кейлор Навас.

В 76-ата минута Антони напредна с топка в крака и даде отличен пас за Диого Далот, за когото не бе проблем да реализира.

Ерик тен Хах получи и лоша новина още преди началото на мача, тъй като на загрявката Марсел Забицер почувства болка в аддукторите и се наложи да бъде заменен от Кристиан Ериксен.

“Манчестър Юнайтед” е вече 3-ти в класирането, на 3 точки от “Нюкасъл” и 6 от “Тотнъм”. “Нотингам Форест” е на незавидната 18-а позиция.

По-рано днес пък “Арсенал” не успя да бие “Уест Хям”, завършвайки 2:2. Така разликата между “топчиите” и “Ман” Сити” стана 4 точки.

 

 

Още по темата:

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев