- БГ Футбол, България, Трансфери, Футбол

“ЦСКА 1948” прати под наем халф

Сподели:
158 Views

“ЦСКА 1948” прати под наем халф.

Стоян Стоичков ще играе в “Хебър”.

Това съобщи сайтът на “червените”:

“Халфът на ЦСКА Стоян Стоичков се присъединява към Хебър (Пазарджик) под наем до края на пролетния дял от сезона. 

Двата клуба постигнаха договорка за младежкия национал на България и един най-перспективните футболисти в редиците на дублиращия тим на “червените”.

19-годишният Стоичков ще се включи в тренировъчния процес на Хебър на старта на зимната подготовка през януари. Периодът под наем ще бъде хубава възможност за състезателя да натрупа ценен опит в efbet Лига с фланелката на “зелените”.

Талантливият халф впечатли с изявите си през есенния полусезон във Втора лига, както и през пролетния дял на миналия сезон. С техничните си отигравания Стоичков си заслужи място в младежкия национален отбор на България до 21 години, воден от селекционера Александър Димитров.

Полузащитникът проведе подготовка преди старта на този сезон с първия тим на ЦСКА под ръководството на Любослав Пенев и получаваше шанс в контролните срещи, като дори се разписа в някои от тях. Стоичков също така дебютира в efbet Лига през този сезон, включвайки се от резервната скамейка при домакинството на “армейците” срещу Левски и гостуването на Пирин (Благоевград).

В кариерата си в професионалния футбол е играл още за Септември (София) във Втора лига, а при юношите е представлявал този клуб и в младежката Шампионска лига на УЕФА. Преди това е бил част от академията на Ботев (Пловдив).

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар