- Англия, Европейски футбол, Футбол

Край на сагата! Официално: Ерик тен Хаг е новият мениджър на “Манчестър Юнайтед”!

Сподели:
210 Views

Край на сагата! Официално: Ерик тен Хаг е новият мениджър на “Манчестър Юнайтед”!

Нидерландецът бе избран от ръководството на клуба, след като се проведоха серия от интервюта с най-различни мениджъри.

Договорът на Ерик тен Хаг е за 3 години, с опция за удължаване с още 1.
Спортният директор на “червените дяволи” – Джон Мъртоу, заяви следното:

“В  разговорите ни с Ерик, довели до това назначение, бяхме дълбоко впечатлени от дългосрочната му визия за връщане на “Манчестър Юнайтед”  на нивото, на което искаме да се да виждаме отбора   и от неговия стремеж и решимост да постигне това”.

„Пожелаваме на Ерик късмет, тъй като той се фокусира върху постигането на успешен край на сезона в “Аякс”  и очакваме с нетърпение да го посрещнем в “Манчестър Юнайтед” това лято”.
„През последните четири години в “Аякс”,  Ерик се доказа като един от най-вълнуващите и успешни треньори в Европа, известен с атрактивния, атакуващ футбол на своя отбор и ангажираността си  към младите играчи”.
Ерик тен Хаг допълни:
“За мен е голяма чест да бъда назначен за мениджър на “Манчестър Юнайтед” и аз съм изключително развълнуван от предстоящото предизвикателство. Познавам историята на този велик клуб и страстта на феновете и съм абсолютно твърдо решен да разработя отбор, способен да постигне успеха, който заслужава”.
“Ще  бъде трудно да напусна “Аякс”  след тези невероятни години и мога да уверя нашите фенове в моята пълна отдаденост и фокус върху успешното завършване на този сезон, преди да премина в “Манчестър Юнайтед”.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: https://www.manutd.com/en

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар