- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Ангел Петричев отговори на Алън Пардю

Сподели:
871 Views

Ангел Петричев отговори на Алън Пардю.

Изпълнителният директор на “Лудогорец”, попита дали   съветникът по спортните въпроси на Гриша Ганчев в “ЦСКА-София”,  е в ролята на    “глашатай на лъжи”.

Както е известно, преди няколко дни англичанинът, заяви, че ТВ правата  на efbet Лига били притежание на Кирил Домусчиев, нещо  което е абсолютна лъжа!

Ето какво написаха от “Лудогорец” във Фейсбук:

 

“Шеф на Лудогорец: Г-н Пардю, глашатай на лъжи ли сте?
С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на Лудогорец притежават телевизионните права за българското първенство. Едва ли заради норвежкият студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини. Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на Нова бродкастинг груп от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братята Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката.
Дали, когато ни го презентираха за треньор на Лудогорец, г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?, попита изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев”.

Дербито между “Лудогорец” и “ЦСКА-София” е утре от 17:15 часа.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар