- БГ Футбол, Футбол

Борислав Михайлов обвини Димитър Бербатов в изнасяне на фалшиви новини!

Сподели:
320 Views

Борислав Михайлов обвини Димитър Бербатов в изнасяне на фалшиви новини!

Президентът на БФС,  се надява Бербатов да помисли с какво  може да помогне за доброто на футбола ни.

Ето какво написа Михайлов във Фейсбук:

 

 

“Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел – да седне на президентския стол на БФС.
При това след като загуби на извънредния Конгрес.
Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може.
Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС.
Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.
Тиражирането на “новини” за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел – да вредят на българския футбол.
Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.
Горещо препоръчвам на всички, които обичат българския футбол, да се запознаят с тях ето тук

Днес Бербатов, заяви в “Спортното шоу на Дарик радио”, че ще направи всичко възможно да има редовен Конгрес на БФС през март, като това би станало с подкрепата на клубовете.

Още по темата:

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: https://www.facebook.com/PresidentOfBulgarianFootballUnionBorislavMihaylov/posts/114165694409821

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар