- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Напрежението в “Берое” продължава да расте

Сподели:
1 153 Views

Напрежението в “Берое” продължава да расте.

Както е известно, вчера тимът от Стара Загора направи 1:1 с “Монтана” и си гарантира място в топ 6 на efbet Лига.

След двубоя треньорът на “Берое” – Петър Колев, обяви, че напуска клуба, тъй като няма благословия от Димитър Димитров-Херо да поеме отбора.

„Получих подкрепата на близки и приятели, но ми трябваше една благословия от един човек. Той ми е дал почти всичко във футбола, научил ме е на много неща. Това е първият и последният път, в който получавам шанс да съм треньор на клуб като Берое Благодаря на ръководството, защото Берое е трамплин за една треньорска кариера. Знам какво е в душата на Димитър Димитров, знам какво става около него и знам какво чува. Знам, че има и много хора около него, които се радват и говорят. Затова обявих и на футболистите, че от днеска аз не съм старши треньор на отбора. Може би съм част от нещо старо, което има връзка с представянето на отбора досега. И трябва да поема своята отговорност. Не съм получил благословията на този човек. За мен това е повече от всичко. Предателство ще е, ако продължа. Просто искам да се прибера вкъщи, главата ми да е чиста, душата ми свободна. Може би това да е последното предложение за работа, но не е най-важното“, заяви Колев пред камерата на “Диема Спорт”, цитиран от “Гонг”.
Спортният директор на “Берое” –Валентин Грудев, коментира случилото се пред сайта на “Берое” така:
“Доста изненадващо решение. Може би му влияе това, че дълго време е бил част от щаба на Димитър Димитров. Петър Колев има кредит на доверие от ръководството. Той има договор с клуба и не може да взима моментни решения. Имаме време до тренировката във вторник, ще се опитаме да го разубедим”, завърши Грудев.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: beroe.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар