- Бойни спортове, Бокс, Други спортове

Тервел Пулев: Джошуа има слабости най-вече в защита, дано шансът да е на наша страна

Сподели:
640 Views

Тервел Пулев: Джошуа има слабости най-вече в защита, дано шансът да е на наша страна.

Братът на Кубрат Пулев говори преди двубоя на 12 декември.

Ето какво каза Тервел за Дарик и dsport:

“Позитвни сме, всичко е нормално. Аз мисля, че има резон да съм емоционален, тъй като според мен Кубрат пише история. Това е за цяла България. Гордея се с него и с това, което прави. Да имаме боксьор на такова ниво, може и да не се повтори. Трябва да сме горди”.

“Кубрат е лек, бърз. Няма някакви трудности. Всичко му е добре функционално, а и психически”. “Аз не знам Джошуа как се е готвил и с какви спаринг партньори разполага. Антъни държи титлите и върху него е тежката отговорност и риск да ги загуби”.

“Михаил Таков е ценен. Той знае всеки един етап от нашето развитие. Кубрат работи с други треньори, но Михаил ни познавай най-отдавна. Той знае всеки един етап от нашето развитие”. “Има тънки неща, които може да се използват”.

Той заяви, че винаги има патриотичен дух в него и брат му, но не издаде дали ще има патриотична нотка при излизането на Кобрата на ринга.

Тервел каза още, че съперникът има слабости в защита и  си пожела шансът да е на страната на Кубрат,  а Антъни Джошуа да го  подцени поне малко.

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: Официална Facebook страница на Тервел Пулев

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар