- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Локомотив Пд взе теста преди Търнава, разгроми Ботев Вр

Сподели:
361 Views

Локомотив Пловдив победи  с 4:1 Ботев Враца в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Два гола за успеха вкара Бирсент Карагерен, разписаха се още Георги Илиев и Димитър Илиев. Капитанът Валери Домовчийски отбеляза почетното попадение за домакините. От 62-ата минуга домакините играха с 10 души, след като Илия Миланов бе изгонен за втори жълт картон. 

Резултата бе открит от Карагерен в 9-ата минута, Бързоногият техничар вкара с премерен удар, възползвайки се от подарък на Будинов. Георги Илиев с фантастично изпълнение от над 25 метра направи 2:0 в 35-ата минута. Домовчийски върна надеждите на Ботев с красиво изпълнение от въздуха в 59-ата минута. В 78-ата минута обаче Димитър Илиев охлади ентусиазма на врачани с трети гол. Карагерен оформи крайното 4:1 в последната минута, след като довкара избита от вратаря топка.

 


Гостите от Пловдив можеха да си тръгнат и с още по-убедителна победа, ако не бяха пропуските на Димитър Илиев, Ален Ожболт, Анте Аралица и Карагерен. Веднъж и асистент-съдията Мартин Ангелов помогна на врачани, след като спря със засада атака на Карагерен, който тръгна зад центъра. 

Така Локомотив ще чака с настроение реванша със Спартак в Търнава следващата седмица.

Източник: Gong.bg Снимка: Нова Броудкастинг Груп




About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар