- Волейбол, Национални отбори

Пранди: Ще опитаме да се противопоставим на Бразилия

Сподели:
364 Views

Селекционерът на България Силвано Пранди коментира ситуацията в националния отбор преди олимпийската квалификация срещу Бразилия. Италианският наставник е доволен от тренировките на „лъвовете” и сподели, че все още може да бъдат подобрени заниманията в отделните линии.

„Смятам, че работим добре и постигаме спортно-технически прогрес при изпълненията. Допада ми към този момент. За всеки един треньор времето не стига, но реалността е такава и трябва да се съобразим с 20-те дни и да извлечем максимума от това, което можем. Ако се мисли, че в рамките на 3 седмици ще станем по-добър от Бразилия, няма да се съглася с подобно твърдения. В рамките на това време, което имаме ще станем по-добър отбор от това, което бяхме”, сподели Силвано Пранди.

„Това, което със сигурност трябва да подобрим, са системите в игра. Всеки отбор, имащ претенции, е нужно да има баланс в отделните елементи и работим.

„Не знам какво е дал за пример Цветан Соколов за дългите разигравания, но ви обещавам, че ще играем по-добре, когато имаме по-добра ефективност. Това, което може да се види от Бразилия, е, че няма перфектни отбори. Всеки отбор в определен мач може да бъде победен, така че нашата цел е да стигнем такова ниво, че да им се противопоставим. Това е един много силен отбор”, завърши Силвано Пранди.

Източник: Gong.bg Снимка : Уикпедия



About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар