- efbet Лига, БГ Футбол, Евроучастници, Футбол

Левски обяви нов спонсор

Сподели:
392 Views

Отборът на Левски обяви нов мощен спонсор.

Това е Национална лотария.

Компанията става генерален спонсор на клуба.

Ето какво пишат “сините” на официалния си сайт:

Национална лотария ще бъде официален спонсор на ПФК „Левски”. Играчите ще излязат с логото на 7777.bg на екипите си още този четвъртък, 11 юли, в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу словашкия “Ружомберок”.

Спонсорството е част от дългосрочната политика на Национална лотария активно да подкрепя развитието на българския спорт. В рамките на съвместното партньорство ще бъдат осъществени редица интересни проекти, свързани с развитието на детско-юношеската школа на клуба и мотивацията на младите да спортуват. 


С Национална лотария тръгваме на дълъг път, по който ще се опитаме да върнем „Левски“ към корените, към идеите и принципите, вдъхновили неговите основатели в далечната 1914 г. Това партньорство е много повече от спонсорски договор – това е социален проект, чиято цел ще бъде да възкреси любовта на младите към спорта, и в частност към футбола, както и да увеличи възможностите на всеки левскар, независимо къде по света се намира, да се докосне до “синята” магия и да подкрепя любимия отбор“, каза изпълнителният директор на ПФК „Левски” Павел Колев. 

Новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2019/20, ще бъдат официално представени на специална среща с медиите днес, 9 юли 2019 г., в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Презентацията ще се състои от 11:00 часа, като екипировката ще бъде показана от футболисти от представителния отбор на ПФК „Левски“.

Автор: https://sports-24.net/ Снимка: Официален сайт на Левски


About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар