- efbet Лига, БГ Футбол, България, Евроучастници, Трансфери, Футбол

Лудогорец отрязал бразилски гранд за вратаря си

Сподели:
472 Views

Бразилският гранд Флуминензе е проявявал интерес към вратаря на Лудогорец Ренан дос Сантос, пише авторитетното местно издание Lance. Но ръководството на родния шампион е отрязало мерациете на южноамериканците за подписа на стража. 

Съвсем наскоро Ренан поднови договора си с “орлите”, който първоначално беше до 31 декември 2019 г. 30-годишният страж се очаква да има основна роля през новия сезон и затова разградчани са предпочели да не се разделят с него. 

Не се съобщава какви финансови условия са предложили от Флуминензе за Ренан, но явно и те не са били достатъчно изкусителни за родния първенец, за да се стигне до сделка. Така вместо него, от Флу са решили да заложат на Муриел, който е на 32 години и за последно игра в португалския елит. 


В момента “орлите” разполагат с огромно качество на вратарски пост. Освен бразилеца, те имат още българския национал Пламен Илиев и аржентинеца Хорхе Броун Договор с клуба има и Владо Стоянов, който обаче все още се възстановява от тежка травма, заради която не е играл от две години и половина. 

Източник: gong.bg Снимка: ludogorets.com


About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар