- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Николай Костов: “Искрено се надяваме да спрем негативната серия срещу “Лудогорец”

Сподели:
55 Views

Николай Костов: “Искрено се надяваме да спрем негативната серия срещу “Лудогорец”.

Треньорът очаква да гледаме качествен футбол в Разград.

Двубоят между “Левски” и “Лудогорец” е утре от 19:30 часа.

Ето какво съобщи сайтът на “сините”:

“Треньорът на „Левски“ Николай Костов обяви, че очаква мачът срещу „Лудогорец“ да бъде доста качествен. Той сподели, че няма да пази футболисти за предстоящото след това дерби с „ЦСКА-София“ в неделя.

„Не можем да запазваме никого за „ЦСКА-София“. Играчите са предупредени, сигурно и съдиите са предупредени. Очаквам да има качествен футбол в мача с „Лудогорец“, защото притежават много интересни футболисти, играят със самочувствие, много години са шампиони, креативни са. Ние обаче също имаме такъв тип играчи и затова очаквам добър мач“, започна Костов.

„Това за съдиите го казах шеговито. Кабаков е най-добрият съдия и разчитаме на неговата справедливост и да си свърши работата както трябва. На миналия мач с „Лудогорец“ беше в стаичката с ВАР и там не го видяхме. В първия мач надиграхме отбора на „Лудогорец“, но загубихме трите точки и тръгнахме надолу, а той имаше някои ситуации, с които не се справи“, коментира още треньорът.

„Искрено се надяваме да прекъснем серията срещу този съперник. Мислим само за моментното състояние на нашия отбор. В последния мач победихме, но много фенове си тръгнаха нещастни заради играта през второто полувреме. Дано да покажем добрите неща от мача със „Славия“. Футболистите имат самочувствие и се надявам да излезем от двубоя с победа. Стандартните положения са част от играта. Работим над тях доста сериозно. С „Лудогорец“ ще направим абсолютно същите комбинации, нека да бъдат готови за тях играчите на съперника. Ще вкараме много стрес ако мислим за следващия, по-следващия противник. Мислим само мач за мач. Трябва да догонване каквото сме изпуснали като точки. Защо ми е такъв стрес да мисля за мач с „ЦСКА-София“. Да мине мача с „Лудогорец“, да анализираме как сме играли, да видим с какво самочувствие ще се върнем и тогава ще говорим за „ЦСКА-София“, завърши треньорът”.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: levski.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев