- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

“Лудогорец” победи рутинно 10 от “Берое” и се върна на върха в efbet Лига

Сподели:
161 Views

“Лудогорец” победи рутинно 10 от “Берое” и се върна на върха в efbet Лига.

Двубоят се игра снощи и завърши – 0:2.

В 6-ата минута Тодор Неделев центрира от корнер и Руан Секо засече чудесно с глава, но не уцели вратата.

В 24-ата минута гостите направиха малко по-директна атака, Рик Джонатан пое един дълъг пас от Клод Гонсалвеш, първият остави топката за непокрития Сон, който с хубав шут отблизо вкара – 0:1.

Малко по-късно “орлите” организираха страхотна контраатака, при която се стигна до гол, дело на Руан Секо, ала се оказа,че нападателят е   в положение на засада и попадението бе отменено.

 

“Берое” направи добра атака в края на полувремето. Вини Трибуле напредна по крилото и върна към Уерик Каетано, последният стреля от много малък ъгъл, Серджио Падт изби топката.

Втората част започна доста странно, след като вратарят на “Берое” – Родриго Ачинели, показа голяма дезориентация, играейки с ръка извън наказателното поле, за което абсолютно заслужено получи директен червен картон.

До края на двубоя Руан Секо отбеляза второто попадение за отбора си в този двубой, той изстреля топовен шут от средна дистанция и не остави шанс за реакция на Артур Мота.

Така “Лудогорец” победи рутинно 10 от “Берое” и се върна на върха в efbet Лига. Тимът от Разград има равни точки с “Черно море” който в този кръг надви “ЦСКА-София” – 1:0. “Лудогорец” е с по-добри показатели в директните двубои от своите конкуренти, а и разполага с мач в запас.

“Левски” спечели срещу “Арда” доста категорично –  4:0.

Останалите резултати от кръга:

“Локо” Пловдив – “Хебър” – 1:2

“ЦСКА 1948” – “Славия” –1:1

“Локо София – “Крумовград” – 0:2

“Ботев” Пловдив – “Етър” – 2:0

 

“Ботев” Враца – “Пирин” – 1:2

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев