- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

“Лудогорец” захапа “Черно море” и попита: “Кой избяга от час”?

Сподели:
353 Views

“Лудогорец” захапа “Черно море” и попита: “Кой избяга от час”?

“Орлите” отговориха по много интересен начин на претенциите на “моряците”, които днес обявиха, че ще подадат жалба срещу съдиите, реферирали вчерашната среща между двата отбора.

Ето какво написа клубът от Разград на сайта си:

“На 12 февруари 2024 г. в 18,30 ч. треньорският щаб на Лудогорец – Георги Дерменджиев, Тодор Живондов, Светослав Дяков, както и старши-треньорът на Лудогорец II Захари Сираков и асистентът му Емил Иванов, присъстваха на ОНЛАЙН семинар, на който им бяха презентирани спорни ситуации от съдийско естество, като най-много е акцентирано на дузпите и червените картони. Бе детайлно разяснено как експертите в областта ги тълкуват. А експертите не бяха кои да е. Семинарът премина под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан.

По информация на Лудогорец от 34 поканени треньори от Първа и Втора лига в България са присъствали единствено Константин Мирчев Локо (Пд), Александър Тунчев (Арда), Николай Митов (Монтана) и Райко Якимов, от чийто профил вероятно е наблюдавал треньорският щаб на Левски.

За избягалите от час молим Съдийската комисия да повтори онлайн семинара! Така значително ще се намали броят на нелепите жалби и декларации, които ще ни залеят в предстоящия полусезон. Вече прочетохме една такава”.

Още по темата:

“Черно море” е недоволен от съдийството на мача с “Лудогорец”, пуска жалба срещу реферите

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев