- Англия, Европейски футбол, Футбол

Ексклузивно: Юрген Клоп обяви, че напуска “Ливърпул” след края на този сезон!

Сподели:
119 Views

Ексклузивно: Юрген Клоп обяви, че напуска “Ливърпул” след края на този сезон!

Германският специалист е взел решението през ноември  месец, но огласи новината днес.

“Клоп обяви решението си да се оттегли като мениджър на Ливърпул в края на настоящия сезон, след като информира  собствениците  на клуба за желанието си да напусне поста си,  когато кампанията 2023-24 приключи”,  пише сайтът на клуба.

“Обичам абсолютно всичко в този клуб, обичам всичко в града, обичам всичко в нашите привърженици, обичам отбора, обичам персонала. Обичам всичко. Но това, че  вземам това решение, ви показва, че съм убеден, че това е решението,  което  трябва да взема”, казва Клоп пред клубната телевизия.

“Когато седяхме заедно, говорейки за потенциални трансфери,  следващия летен лагер и можем ли да отидем където и да е, мисълта  се появи: “Не съм сигурен, че искам да  съм тук повече” и аз бях изненадан от това. Очевидно започнах да мисля в тази посока, нямам тази енергия да работя толкова интензивно вече”, каза още бившият треньор на “Борусия” Дортмунд.

Юрген Клоп донесе на “Ливърпул” общо 6 трофея, включително титлата във Висшата лига и спечелването на   Шампионската лига.

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: https://www.facebook.com/photo?fbid=987964476464377&set=a.188926249701541&locale=bg_BG

 

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев