- Англия, Европейски футбол, Футбол

Част от играчите на “Ман Юнайтед” не вярват в методите на Ерик тен Хах (Обновена)

Сподели:
162 Views

Част от играчите на “Ман Юнайтед” не вярват в методите на Ерик тен Хах (Обновена).

Това съобщава кореспондентът на  ESPN в Манчестър – Роб Доусън, който е достатъчно близо и до ръководните фактори в клуба.

Редица играчи остават зад Тен Хаг и неговия екип, но има опасения в клуба, че настроението в съблекалнята ще спадне още повече, освен ако скоро няма подем във формата. “Юнайтед”   е в очакване на  решаващи мачове срещу “Челси”, “Байерн” Мюнхен и “Ливърпул” през следващите две седмици.

Мениджърът отказва да критикува пред медиите своите футболисти, като явно цели да потуши напрежението,  нещо което обаче засега не се получава.

Маркъс Рашфорд  не се раздава за отбора достатъчно през този сезон,  той има само два гола и четири асистенции от началото на сезона.

Както е известно,  Ерик тен Хах е в открит конфликт   с Рафаел Варан и Джейдън Санчо, очаква се и двамата да напуснат отбора през януари.

“Манчестър Юнайтед”  продължава да е единственият клуб,  който има отрицателна голова разлика във Висшата лига, ако гледаме само горната половина на таблицата. В Шампионската лига пък “червените дяволи” са допуснали внушителните 14 гола до момента.

Малко по-късно пък Ерик тен Хах даде брифинг,  на който заяви категорично,  че играчите са зад него, а ръководството забрани на “Manchester Evening News”  и  още три медии да присъстват на събитието. 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: Twitter

 

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев