- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига на конференциите, Футбол

Козмин Моци: “Знаем, че трябва да се върнем с положителен резултат от Търнава”

Сподели:
375 Views

Козмин Моци: “Знаем, че трябва да се върнем с положителен резултат от Търнава”.

Техническият директор на “Лудогорец” – Козмин Моци, говори минути преди заминаването на отбора за Словакия, където утре “орлите” ще се изправят срещу “Спартак” Търнава. Мачът е част от груповата фаза на Лигата на конференциите.

“Мисля, че сме готови, знаем, че ще ни чака един тежък мач, който няма да има нищо общо с този в Разград. Също така знаем,  че трябва да се върнем с положителен резултат, точка или 3, за да запазим шансове за едно от първите две места в групата. След загубата от “Славия”, аз мисля, че момчетата ще направят всичко възможно да спечелим в Търнава”.

“Всяка загуба е тежка, ние очакваме в първенството да продължим  с победите и преди зимната почивка да бъдем на първо място. Имаме шанс, просто трябва да бием на “Армията”.

“Ако гледаме мачовете с “Фенербахче”,  аз мисля,  че имаме шанс да се класираме на едно първите две места в нашата група”, завърши Козмин Моци.

Спас Делев отпадна в последния момент от групата и не пътува с “Лудогорец”, тъй като е почувствал неразположение.

“Лудогорец”  има шест пункта  в своята група, “орлите” са само на точка от “Норшеланд”, а “Фенербахче”  е  лидер, имайки 9 точки, “Спартак” Търнава е с 1.

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев