- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига на конференциите, Футбол

Георги Дерменджиев преди двубоя с “Фенербахче”: “Играчите трябва да си повярват, че имат качество”

Сподели:
511 Views

Георги Дерменджиев преди двубоя с “Фенербахче”: “Играчите трябва да си повярват, че имат качество”.

Треньорът даде снощи брифинг в Турция, на който присъства и капитанът –  Антон Недялков.

Дерменджиев  изрази задоволство,  че започва своя трети престой начело на   клуба точно с този мач, тъй като “така играчите се каляват”.

Опитният специалист пък     допълни още,  че е много важно футболистите да повярват в своите качества,  но  това ще стане с времето.

Ето какво още казаха Георги Дерменджиев и Антон Недялков, цитирани от официалния сайт на “Лудогорец”:

 

“Треньорът Картал е създал отбор на високо европейско ниво, неслучайно със 17 поредни победи. Добре е да играем срещу такива футболисти”, започна той.

“Доволен съм, че ще дебютирам точно срещу Фенербахче. Винаги съм искал да играя срещу силни отбори. Тези срещи каляват. Тези момчета направиха добър мач с Аякс, например”, добави той. “Ще бъда доволен от равенство. То ще допринесе за самочувствието на играчите, а и точка ще бъде важна за нас. Зашото Лудогорец може да бъде втори в групата. Първият ми дебют беше срещу Партизан. И двата мача са много добри, може да бъдат сравнявани. Онзи остана в историята, дано и срещите с Фенербаче влязат в нея” , каза той “Лудогорец е добре структуриран клуб.

Собствениците са го създали. Сега отборът има отстъпление, но съм уверен, че отново ще играе в Шампионската лига Играчите трябва да си повярват, че имат качество. Това ще стане с времето. Фенербахче има много силни футболисти. Това си личи от резултатите и класирането. Дано имаме успех.

В моят щаб искам треньор, но в момента той е ангажиран Дяков, е в моя екип, а скоро ще има още треньори, Здравко Здравков е треньор на вратарите”, смята той”.

“Доволен съм че да избрали мен. Знаете кога се вадят кестените. Аз съм лоялен към Лудогорец”, завърши Дерменджиев.

“Аз съм на мнението на треньора на Фенербахче, че на Лудогорец не му приляга да губи със седем гола . Това е срамно. В миналото е вече. Двата мача да излезем с чест. Фенербахче е голям отбор с големи фенове. Излизаме да се забавляваме и да излезем с чест”, заяви капитанът на Лудогорец Антон Недялков.

“Джеко, Тадич Шимански… Изключителни футболисти, с опит и класа, искам да ги затрудним. Доста време бях извън терените. Контузията беше тежка за приемане. Готов съм на 90 процента, имам малки болки, но това са бели кахъри”, добави той.

“Имах време да гледам и да виждам къде греши отбора. Имам опит, моето присъствие ще допринесе със спокойствие за останалите. Не съм пророк. Пожелавам да изиграем оставащите мачове по най-добрия начин и да продължим напред”, завърши той”.

“Лудогорец” гостува на “Фенербахче” днес  от 19:45 часа.  “Орлите” имат 3 точки от началото на груповата фаза на Лигата на конференциите, турците имат 6 пункта.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев