- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига на конференциите, Футбол

Ангел Петричев: “Имахме няколко срещи със собствениците, знаем какво не им харесва, оставката ни е в джоба”

Сподели:
2 109 Views

Ангел Петричев: “Имахме няколко срещи със собствениците, знаем какво не им харесва, оставката ни е в джоба”.

Изпълнителният директор на “Лудогорец”  в оставка,  говори на летището в Пловдив, където отборът се готвеше  да замине за  Истанбул,  за да се изправи  срещу “Фенербахче”.

“Ситуацията не е лека и това е видно за всички, знаем срещу какъв противник се изправяме, не  си правим никакви илюзии, че ще ни бъде леко. но ако Фортуна е  нас, то ние  можем да се върнем щастливи. В големите мачове имаме възможност да покажем истинското лице на “Лудогорец”.

“Въпросът относно оставките  е труден. Имахме няколко срещи със собствениците, както  телефонни разговори, така и срещи очи в очи,  знаем какво не им харесва.  Всеки трябва да коригира нещата в своето поле на действие,   оставката ни е в джоба. До момента в който изпълняваме тези длъжности, ние  ще работим с пълна енергия. Време е да  си поправим грешките и смятаме да го направим”,   завърши Петричев.

“Лудогорец” гостува на “Фенербахче” утре от 19:45. “Орлите” имат 3 точки от началото на груповата фаза на Лигата на конференциите, турците имат 6 пункта.  Двубоят ще е повторен  дебют  за новия-стар треньор на “Лудогорец” – Георги Дерменджиев.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев