- БГ Футбол, Други, Футбол

“Лудогорец” и “Sport Vision” стартират ново сътрудничество

Сподели:
282 Views

“Лудогорец” и “Sport Vision” стартират ново сътрудничество.

Това обявиха шампионите по футбол на своя сайт:

“Лудогорец стартира ново партньорство с една от най- големите вериги за спортни стоки у нас -Sport Vision. Мачовата и тренировъчна екипировка, както и фен артикули на 12 – кратните шампиони на България вече се предлагат в обектите на Sport Vision в Paradise Center – София, Grand Mall  – Варна и Mall Galeria – Бургас. Лудогорец е единственият клуб, който има специално място в  търговските обекти на веригата. Планирани са много активности за феновете, като срещи с играчи на Лудогорец, игри с награди, томболи и много други специални изненади.

Sport Vision е една от най-големите верига магазини за спортни стоки на Балканите. Предлага на пазара огромен брой международно признати марки за спорт, развлечение и отдих. В България марката присъства с 22 обекта и продължава с експанзията си.

Магазини Sport Vision се разпознават с широката гама от спортни обувки, дрехи, спортно оборудване и аксесоари. Предлаганите продукти са разнообразни и са предназначени за спортове като футбол, бягане, фитнес тренировка, баскетбол, плуване и много други.

Лудогорец и Sport Vision Ви очакват”!

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев