- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига Европа, Футбол

Ивайло Петев: “Утре ще видим докъде сме стигнали в развитието си като отбор”

Сподели:
358 Views

Ивайло Петев: “Утре ще видим докъде сме стигнали в развитието си като отбор”.

Старши треньорът на “Лудогорец”, даде брифинг преди първата среща от плейофите на Лига Европа срещу “Аякс”, която е утре от 21:00 часа.

“Имаме щастието да срещнем една от най-добрите футболни машини в света.  “Аякс” е дал много футболисти на света. Вярвам на нашите футболисти, климатът в отбора е добър, всеки, който вземе участие ще даде 100% от себе си. Ние правим грешки и си ги знаем, работим върху тях, надявам се да играем добър футбол”.

“Аякс” е разполагал, разполага и ще разполага с много индивидуална класа, ние трябва да прокараме нашите идеи в играта”.

Петев призна, че е говорил със Серджио Падт и Аслак фон Витри за силните страни на съперника: “Всека информация ни е от помощ. Важно е да следваме, това, което сме задали като план, а също и да контролираме нашите емоции”.

“В живота няма нищо на всяка цена. “Аякс” е малко по-различен противник от тези,  с които играхме досега. Утре ще можем да проверим докъде сме стигнали в развитието си като отбор”, завърши наставникът на “Лудогорец”.

В брифинга взе участие и Бернард Текпетей: “Трябва да сме спокойни и да няма напрежение в нас. Това може да е нашият момент. Искаме да играем в групите на Лига Европа. трябва да мислим за стратегията,  която ни  зададе треньорът”.

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев