- БГ Футбол, Футбол

“Ботев” Пловдив има нов оперативен директор

Сподели:
161 Views

“Ботев” Пловдив има нов оперативен директор.

става дума за Радостин Кишишев който ще работи в тясно сътрудничество с изпълнителния и спортния  директор на клуба.

Ето какво още  съобщи сайтът на “канарчетата”:

“Радостин Кишишев е новият оперативен мениджър на “жълто-черните” и ще отговаря за административната и оперативна дейност на клуба. Той ще работи в тясно сътрудничество с Главния изпълнителен директор, Алексей Киричек, и Спортния директор, Артур Платек, по ключови управленчески въпроси.

Кишишев има 88 мача за националния отбор на България, представяйки страната на Европейското първенство през 1996 г. и Световното първенство по футбол през 1998 г.

В ранните си години Кишишев започва своята кариера като юноша на Черноморец, преминава през клубове като Нефтохимик, Бурсаспор, Литекс, Чарлтън, Лийдс, Лестър, Брайтън, след което се завръща в Черноморец (Бургас). Между 2012 и 2014 г. е спортен директор на “акулите”. След това демонстрира качествата си като треньор в клубовете Верея, ПФК Бургас, Нефтохимик и Черноморец 1919.

Клубът използва възможността да отдаде заслуженото уважение към Асен Караславов, който завършва своята роля като прокурист на клуба. Изразяваме своята благодарност за приноса му през времето прекарано в клуба и пожелаваме на г-н Караславов успех в бъдещата му работа”.

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев