- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

Атанас Рибарски: “Трябва да положим максимални усилия срещу “ЦСКА-София”

Сподели:
127 Views

Атанас Рибарски: “Трябва да положим максимални усилия срещу “ЦСКА-София”.

Треньорът на “ЦСКА 1948”, даде брифинг преди съботния двубой, като каза, че ще е удовлетворен само  от положителен резултат за своя отбор.

Ето какво още каза треньорът,  цитиран от сайта на клуба:

“Старши треньорът на ЦСКА Атанас Рибарски даде брифинг преди XXXIV кръг в efbet Лига.

„Очаквам дерби. Един мач, който е възлов и за двата отбора. Очаквам да се представим максимално ефективно и да вземем точки. Мотивацията е единствената ни цел да победим. Целта на противника не ни интересува“, започна Рибарски.

„Със сигурност мача ще е пред доста хора и това ще ни мотивира. Гледаме да се представим на максимума от възможностите си. Направим ли го, ще имаме максимален резултат. С оглед на точките, квалитетът на отборите е близък. За всеки един футболист е мечта да играе пред публика, отколкото пред празен стадион. Усещаме, че трябва да спечелим всеки мач. Следващият ни съперник е по-голям дразнител. Сигурен съм, че ще бъдем удовлетворени от позитивен резултат“, продължи той.

„Това е шанс за мен, радвам се, че успяхме да станем първи. Ангажиментът и напрежението се увеличават доста. Надявам се да се справим в последните два мача. Да не слагаме каруцата пред коня. Спечелили сме златните медали във Втора лига, другите – не. За да постигнем максимални резултати, трябва да положим максимални усилия”, добави старши треньорът на ЦСКА.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев