- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

“Лудогорец” обърна “Берое” и записа девети пореден успех под ръководството на Ивайло Петев

Сподели:
292 Views

“Лудогорец” обърна “Берое” и записа девети пореден успех под ръководството на Ивайло Петев.

 

“Орлите” изиграха нелош мач, въпреки че Ивайло Петев,  заяви, че не е доволен от темпото на игра  на тима си през първата част.

Още в началните минути Педро Нареси беше на чиста позиция, опита удар но той бе блокиран от защитник на “Берое”.

В 22-ата минута Бернард Текпетей подаде добре  за Кирил Десподов, крилото много добре напредна,  преодоля Иван Гошев и отбеляза,  ала при паса към него бе в засада и гол нямаше.

10 минути по-късно Педро Нареси отне топката от противника си и пусна извеждащо подаване за Игор Тиаго, бразилецът стреля,  Иван Гошев спаси.

В 41-ата минута “Берое” изненадващо поведе, след като Васил Василев поддаде на фланга за Ромарио, а румънецът преодоля Аслак фон Витри и Клод Гонсалвеш. Без да се бави крилото реализира с шут отблизо.

В продължението на първата част Кирил Десподов центрира отлично от свободен удар  за Франко Русо, аржентинецът изравни с глава – 1:1.

Само секунди по-късно Клод Гонсалвеш се бе включил в атака и центрира за Игор Тиаго, който игра с глава, но не успя да насочи добре топката – аут.

В 64-ата минута  резервата в този мач –  Кайо Видал,  пробва да вкара зрелищно със задна ножица, но топката отиде  право в обсега на Иван Гошев.

В 73-ата минута Игор Пластун намери с много добър пас на фланга Кирил Десподов, националът на България веднага центрира за Спас Делев, а последният игра прецизно с глава и отбеляза – 2:1!

В края на двубоя Васил Василев стреля от границата на наказателното поле, Серджио Падт улови.

Така “Лудогорец” обърна “Берое” и записа девети пореден успех под ръководството  на Ивайло Петев.

“Орлите” имат 4 точки преднина на върха  пред “ЦСКА-София”, но днес “червените” гостуват на “Хебър” и могат да съкратят точките.

“Берое” е 12-и в класирането.

Останалите резултати от кръга до момента:

“Ботев” Враца – “Локо” София – 2:1

“Славия” – “Локо” Пловдив – 1:1

“Спартак” Варна – “ЦСКА 1948” – 3:3

“Арда” – “Черно море” – 2:2

 

 

 

 

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев