- БГ Футбол, Футбол

“ЦСКА 1948” надигра един от грандовете на Сърбия в контрола

Сподели:
169 Views

“ЦСКА 1948” надигра един от грандовете на Сърбия в контрола.

Тимът на Тодор Янчев надви “Партизан” с 0:2, като изпусна да отбележи и още голове.

Светослав Диков вкара и двата гола за родния тим.

Ето какво съобщи още сайтът на “ЦСКА 1948”:

“ЦСКА победи сръбския гранд Партизан Белград с 2:0 в изключително престижна контрола изиграна на стадион “Партизан” в Белград.

Първото интересно положение пред една от двете врати се откри за ЦСКА. След изпълнение на ъглов удар домакините не изчистиха добре топката, тя попадна на крака на Айвън Ангелов, който опита интересен удар, но малко над напречната греда.

В 16-ата минута Бирсент Карагарен бе изведен отляво в наказателното поле и бе близо до това да преодолее противниковия страж, но не сполучи.

Четири минути по-късно Партизан стигна до първия си удар в мача. Капитанът Урошевич стреля от дистанция, но бе доста неточен.

В следващите минути ЦСКА продължи да стои много добре на терена и логично излезе напред в резултата в 34-ата минута. Бирсент Карагарен центрира отлично отдясно към Светослав Диков, а нападателят показа голмайсторския си инстинкт и от точката на дузпата с глава изведе “червените” напред в резултата.

Партизан стигна до най-доброто си положение в 52-ата минута. Неманя Йович бе изведен очи в очи с Генадий Ганев и стреля, но топката излезе в аут.

Само две минути по-късно обаче ЦСКА реализира второ попадение. След центриране на Педриньо от корнер се стигна до разбъркване в наказателното поле на Партизан, топката стигна до Светослав Диков, който с прецизен удар в далечния ъгъл се разписа за 2:0.

До края футболистите на ЦСКА можеха да стигнат и до нови попадения, но вратаря на домакините отрази ударите им.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев