- БГ Футбол, Футбол

“ЦСКА 1948” официално обяви раздялата с Любо Пенев

Сподели:
152 Views

“ЦСКА 1948” официално обяви раздялата с Любо Пенев.

От клуба твърдят, че специалистът  еднолично е взел решението да напусне, а   вчера Пенев заяви в писмо до БТА, че напуска, защото е видял промяна в политиката на тима.

Заедно с треньорът си тръгват Методи Томанов и Радослав Здравков.

Ето какво съобщи сайтът на “ЦСКА 1948”:

“Любослав Пенев официално вече не е старши треньор на ЦСКА.

Решението е взето еднолично от наставника, като то беше официализирано на среща с ръководството в събота. Клубът ни изразява благодарност за добрите резултати, постигнати от отбора.

Армейската легенда изведе ЦСКА до трето място в efbet Лига след края на есенния полусезон, записвайки десет победи, шест равенства и само две поражения. Сред тези резултати са успех още в първия кръг над вечния съперник Левски и две ремита срещу шампиона на България Лудогорец. Като старши треньор Пенев достигна със състава и до четвъртфиналната фаза в турнира за Купата на България.

Всички в ЦСКА благодарим на Любослав Пенев за високия професионализъм, демонстриран във всеки мач и всяка тренировка през общия ни път дотук. Понякога визиите за развитие могат да се разминат, което в никакъв случай не омаловажава постигнатото досега. Под ръководството на Пенев „червените“ се доказаха като един от най-силните отбори в родното първенство и впечатлиха с атрактивен и модерен футбол.

Наставникът напуска ЦСКА заедно с треньорския си екип, с който се присъедини към клуба през тази пролет, както и със спортния директор Радослав Здравков и главния селекционер Методи Томанов.

Вратите на ЦСКА остават отворени за всички червени легенди, а клубът продължава да се развива в посоката, по която върви смело от първия си ден.

Очаквайте скоро повече информация кой ще бъде новият старши треньор на „червените“.

 

Армейската битка продължава! Винаги верни!

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар