- БГ Футбол, Футбол

Станимир Стоилов иска да види най-доброто от “Левски” в мачовете с “Лудогорец”

Сподели:
169 Views

Станимир Стоилов иска да види най-доброто от “Левски” в мачовете с “Лудогорец”.

Както е известно, двата отбора играят  един срещу друг два пъти   в рамките на три дни.

Ето какво заяви Стоилов, цитиран от сайта на “Левски”:

“Станимир Стоилов даде пресконференция преди двата мач с “Лудогорец”. „Сините“ гостуват в Разград в отложен двубой от Първа Лига в четвъртък, а в събота предстои 1/8-финалния мач от Купата на България отново на „Хювефарма Арена“.

“Иска ми се отборът да играе на нивото, което бе в последните мачове с “Лудогорец”, да покажем най-доброто, което можем. Изправяме се срещу един добре обигран отбор, хегемон в българския футбол. Важен момент е играчите да покажат амбиции срещу най-добре играещия отбор в шампионата. Така всеки може да защити мястото си в “Левски”.

“Очаквам един горд “Левски” с максимално себераздаване. Ще подходим мач за мач, без да делим купа и първенство”, каза Стоилов.

“Продължават да ни висят проблемите с контузения Петрис, от един-два дни имаме проблеми и с Ноа. Николай също има проблеми и няма да може да пази за Купата, ще решаваме допълнително кой от младите ще игра. Другите играчи са здрави, Илиан Стефанов вече тренира с останалите. Иска ми се да играят по най-добрия начин”.

“Най-важно е как ще изглеждаме на мача. Трябва да изиграят мача, както подобава на “Левски”, всичко друго няма да е приемливо. Ние винаги се чувстваме домакини, особено на такъв добър стадион като на “Лудогорец” не се съмнявам, че нашите привърженици ще напълнят стадиона”, заяви още наставникът”.

 

 

 

Автор: SPORTS24 – Спортни  статии и анализи Снимка: levski.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар