- БГ Футбол, Футбол

“ЦСКА-София” поднови тренировки, Саша Илич говори пред клубната телевизия

Сподели:
262 Views

“ЦСКА-София” поднови тренировки, Саша Илич говори пред клубната телевизия.

Ето какво съобщи сайтът на “червените”:

“Вчера футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на клубната база в Панчарево след 4 почивни дни. От заниманията отсъстват ангажираните с националните отбори играчи. Днес и утре тимът продължава подготовката си, а в неделя предстои благотворителен приятелски мач срещу състава на Септември (София).

Контролата ще се играе на 25 септември от 16:00 часа  на централния терен на базата в Панчарево, а както ви съобщихме още миналата седмица, средствата ще бъдат дарени за пострадалите от наводненията в Карлово.

ВАЖНО: Виртуалните билети не дават право на присъствие на контролата, а са единствено за дарение за каузата. Входът за достъп ще бъде  6 лв., като отново 100% от приходите ще бъдат дарени за хората от Карлово и региона.

Друг начин, по който може да помогнете на засегнатите, е като закупите нашата специална благотворителна тениска „Повече от отбор”.

Пет дни след дербито емоциите от загубата не са отминали – нито при треньорския щаб, нито сред играчите. След многократно преглеждане и задълбочен анализ на срещата изводите са направени, а работата оттук нататък става още по-усилена. След като поражението върна отбора в начална позиция, са предприети мерки за промяна както на поведението на всеки отделен играч, така и в психологическата нагласа на целия отбор.

Наставникът Саша Илич даде специално изявление за феновете на армейците пред клубната медия. В него той пояснява защо никой не е дал изявление пред журналистите след Вечното дерби, както и какви поуки си е извадил след последния мач”.

 

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: cska.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар