- БГ Футбол, България, Трансфери, Футбол

“ЦСКА-София” взе български футболист

Сподели:
198 Views

“ЦСКА-София” взе български футболист.

Симеон Александров ще играе при “червените”.

Ето какво съобщи сайтът на клуба:

“Броени часове преди затварянето на трансферния прозорец у нас, ЦСКА успя да направи поредния силен входящ трансфер, привличайки в редиците си един от най-талантливите и обещаващи млади футболисти в родния елит Симеон Александров. Днес крилото на Септември (София) с радост подписа своя дългогодишен договор с най-титулувания български футболен клуб.

“За мен това е сбъдната мечта, огромна чест и отговорност да подпиша с толкова велик клуб като ЦСКА! Ще дам всичко от себе си, за да радвам феновете с добри игри и победи!” бяха първите думи на играча след официализирането на личния му контракт с клуба.

Бързоногият техничар до момента е изиграл 8 мача от началото на първенството, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция. 18-годишният офанзивен полузащитник се изявява еднакво добре, както по двата фланга на атаката, така и зад нападателя. Той впечатли Саша Илич с изявите си на стадион “Българска армия” преди няколко дни, когато негов гол бе отменен поради много тънка засада.

Общо в кариерата си в Първа и Втора професионална лига Александров е записал 61 мача, в които е вкарал 12 попадения и е изработил 7 асистенции.

Финансовите параметри на сделката между клубовете остават конфиденциални.

Междувременно ръководствата на двата отбора се споразумяха нападателят на ЦСКА Радослав Живков да премине в Септември до края на годината. Там той ще има възможност да натрупа достатъчно игрови опит на елитно ниво и да доразвие своите професионални футболни качества”.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар