- БГ Футбол, Футбол

Билетите за “Лудогорец” – “Левски” ще бъдат пуснати в продажба от утре!

Сподели:
408 Views

Билетите за “Лудогорец” – “Левски” ще бъдат пуснати в продажба от утре!

Двубоят за Суперкупата е на 1 септември от 20:00 часа.

Билети може да закупите от https://www.eventim.bg/bg/. Входните талони ще могат да бъдат закупени   и от всички каси на компанията.  Билети  ще се продават на бензиностанция OMV, магазин “Технополис”, както и в офиса   на Български пощи в Разград.

Символичен домакин на срещата е ПФК Лудогорец, като привържениците на отбора ще бъдат настанени в блок 9 на Сектор „А“ и сектор „Лъвчетата“ между сектори „А“ и „Г“ на стадион „Васил Левски“. Билети за привържениците на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат използвани от феновете на единадесеткратните шампиони за влизане на стадиона.

 

Сектор “А”, 9 блок – 35 лв.

Сектор “Г”, “Лъвчета” – 15 лв. 

Ето какво съобщи сайтът на “Левски” относно организацията за продажбата на билети:

 

“Левскари,

 

В сряда, 24 август в продажба ще бъдат пуснати билетите за двубоя за Суперкупата на България срещу „Лудогорец“. Срещата е на 1 септември, четвъртък от 20:00 часа на Национален стадион „Васил Левски“!

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“, на касите пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim и онлайн.

В деня на мача билетите ще бъдат пуснати в свободна продажба от 11:00 часа до края на първото полувреме на срещата на касите на Национален стадион „Васил Левски“ – на улица „Гурко“ и на „Синьото“.

Цени на билетите:

 

Сектор А (Ложа 3 и Ложа 4) – 50 лв.

Сектор В – 25 лв.

Сектор Б – 15 лв.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на Национален стадион „Васил Левски“.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар