- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

“Черно море” надви “Ботев” Пловдив, мачът ще се запомни със седем гола!

Сподели:
290 Views

“Черно море” надви “Ботев” Пловдив, мачът ще се запомни със седем гола!

Двубоят завърши 3:4!

Мачът започна по-добре за “Ботев”. Роеи Херман проби по десния фланг, намери Елвис Ману, а бившият играч на “Лудогорец” асистира на Антоан Бароан, последният отбеляза отблизо. Това се случи в 8-ата минута.

Последваха спокойни минути, без положения пред двете врати.

В 19-ата минута Виктор Попов напредна, влезе в наказателното поле, намирайки Закария, който с много силен и точен шут изравни – 1:1.

“Ботев” бе по-добрият отбор на терена през първата част, като няколко удара преминаха встрани от целта, а един бе спасен от Иван Дюлгеров.

В 41 минута Виктор Генев получи добра топка от свободен удар и продължи с глава за Антоан Бароан, той реализира с фантастичен изстрел от въздуха – 2:1.

Първото полувреме   бе доста нервно,  редица играчи и на двата отбора получиха жълти картони, в това число и треньорът на гостите – Илиан Илиев, който оспори  бурно едно от решенията за фаул на Станислав Тодоров.

В 64-ата минута Евгений Сердюк стреля от пряк свободен удар, Георги Аргилашки изби, но при добавката Матеус Клементе реализира – 2:2.

Само две минути след това Херман успя да отбележи, след като отправи много хубав удар и не остави шанс на Иван Дюлгеров – 3:2!

В 87-ата минута Матиас Курьор получи добро центриране от Стафан Велев, крилото пребори двама играчи на съперника, стреля и резултатът отново бе равен!

Кошмарът за “Ботев” бе пълен в 92-ата минута, тогава Виктор Генев изчисти една топка, тя попадна в Точукву Ннади и след рикошет състезателят си вкара автогол!

“Канарчетата” продължават да нямат победа в efbet Лига от началото на сезона, а варненци са на върха в класирането, поне  засега!

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: https://www.facebook.com/Botev.Plovdiv/photos/pcb.10160659439767625/10160659439617625/

 

 

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар