- БГ Футбол, Европейски футбол, Евроучастници, Лига на конференциите, Футбол

“ЦСКА-София” замина за Дъблин

Сподели:
178 Views

“ЦСКА-София” замина за Дъблин.

Тимът има да наваксва гол пасив от първата среща срещу “Сейнт Патрикс”, която “червените” загубиха с 0:1.

Ето какво съобщи сайтът на родния отбор:

“С група от 23 футболисти ЦСКА пое за Дъблин. По традиция в чартъра за ирландската столица се качиха и някои от легендите на клуба начело с Петър Жеков и Георги Велинов. Наставникът Саша Илич отново изрази оптимизъм за успешен изход на сблъсъка със Сейнт Патрикс.

Довечера в 19:30 чaса местно време, армейците ще направят своята официална тренировка на “Tallaght Stadium”.

Преди това Саша Илич ще даде пресконференция пред ирландските и родните медии.

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов даде мнение на Терминал 2 на летището преди заминаването на отбора за Ирландия.

Ръководителят обяви, че вярва в отстраняването на ирландците и добави:

“Настроението е за победа. Футболистите са подготвени добре. Имаме добър потенциал. Ще направим всичко възможно да отстраним отбора от Ирландия. Треньорите могат да кажат за първия мач. Моята гледна точка е, че не успяхме да влезем добре в мача и не успяхме да отговорим на накъсаната им игра. Трудно беше.

Върху ЦСКА винаги има напрежение и който играе в този отбор, трябва да се справи. Техният потенциал е голям и трябва да се справят.

Според мен проблемите са от това, че дойдоха нови играчи и тепърва се сработват. Треньорът е този, който ще каже дали му трябват още нови. Бамба е болен, други проблеми няма. Сезонът тепърва започва, с един мач не свършва нищо. Непретенциозни съперници няма, всички отбори се развиват. Стават сериозни изненади и в Европа”, заяви Филип Филипов на летище “София”.

Група за мача в Ирландия: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев”.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар