- Англия, Англия, Европейски футбол, Трансфери, Футбол

Собственикът на “Челси” има реален интерес към Кристиано Роналдо

Сподели:
461 Views

Собственикът на “Челси” има реален интерес към Кристиано Роналдо.

Тод Боели вижда привличането на  португалеца   като добър трансфер за своя тим, а действително ръководството на лондончани е имало среща с агента на Роналдо, на която е обсъждана ситуацията около играча.

Информацията съобщи авторитетният журналист от “The Athletic” – Дейвид Орнстейн.

Ако  се стигне до оферта, то ще бъдат взети под внимание много фактори. Два от тях са особено важни – възрастта на играча, както и виждането на Томас Тухел, който кара нападателите си да участват активно в отбрана и да тичат по цялото игрище, нещо с което Роналдо не се слави.

 Разработка къде още може да се озове Кристиано Роналдо, направена от SPORTS24.

“Байерн” Мюнхен:

Тук трансферът е малко вероятен, тъй като “баварците” изключително рядко плащат трансферни суми за нападатели, които надвишават 30 години, като дори Роберт Левандовски бе взет със свободен трансфер.

Последният случай, в който тимът плати повече от 30 млн. евро  за нападател,  е от това лято, когато Садио Мане се присъедини към отбора.

ПСЖ:

Кристиано Роналдо винаги е бил свързван с парижани, но никога не е бил приоритет за тях, а името му не е било обсъждано с новия наставник – Кристоф Галтие. Друг минус тук е, че Кристиано Роналдо и Лео Меси трудно биха били в един отбор, те имат прекалено голямо его, което би ги вкарвало в много чести конфликти.

“Реал” Мадрид:

Този вариант не бива да се изключва, но би бил доста лош ход и за двете страни, тъй като Кристиано няма да е същият футболист, който беше, когато за първи път облече екипа на “белия балет”. Да не забравяме, че тимът на Карло Анчелоти има изявена “звезда” в лицето на Карим Бензема, французинът   едва  ли ще  иска да е в неговата  сянка отново.

“Рома”:

Тук трансфер би бил меко казано смущаващ, защото футболистът многократно е критикувал дефанзивната тактика на Жозе Моуриньо, знаем, че футболист като Роналдо иска неговите съотборници да играят офанзивно и да печелят трофеи.

Оставане в “Ман Юнайтед”:

Все още този вариант е доста възможен. Ерик тен Хах пък категорично заяви, че иска да разчита на Роналдо, който не е доволен не толкова от пропуснатото  участие в Шампионска лига, а от липсата на трансферна активност. “Ман Юнайтед” работи доста сериозно на трансферния пазар,но проблемът е, че нещата се случват много, много бавно………

Ерик тен Хах иска  да проведе разговор с Роналдо, за да е наясно какво иска наистина той. Друг е въпросът как Кристиано Роналдо ще се впише в стила на тен Хах. Нидерландецът желае  неговите подопечни да тичат изключително много без топка, а това е нещо доста сложно за Роналдо на тези години, но щом треньорът го вижда в концепцията си, значи има коз в ръкава си.

Какво ще се случи – времето ще покаже………

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: www.rtlnieuws.nl

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар