- БГ Футбол, Футбол

“ЦСКА-София” загуби тежко от румънци в Австрия

Сподели:
180 Views

“ЦСКА-София” загуби тежко от румънци в Австрия.

“Сепси” направо разби тима на Саша Илич с 4:0.

Ето какво още съобщи сайтът на родния тим:

“ЦСКА отстъпи с 0:4 пред носителя на Купата на Румъния Сепси в последна контролна среща по време на предсезонния лагер на тима в Австрия.

Още в 4-ата минута северните ни съседи се възползваха от грешка на вратаря Димитър Евтимов и откриха резултата чрез Козмин Матей. В 8-ата минута Бранислав Нинай удвой след като засече с глава центриране от корнер. В края на първата част отното Матей направи резултата класически и двата отбора се оттеглиха на почивка.

През второто полувреме Марк-Емилио Папазов стреля от границата на наказателното поле, но опитът му не бе увенчан с успех.

След като измина час игра червените организираха добро нападение отдясно, при което кълбото достигна до Станислав Шопов. Младежкият национал се справи с един играч на Сепси и стреля, но и стражът на румънците се отчете с добра намеса.

В 71-вата минута Стефанеску се откъсна очи в очи с Евтимов. Той не прояви егоизъм и подаде към Голофка, който залъга Махмутович и реализира за 4:0, оформяйки крайния резултат.

Утре ЦСКА трябваше да изиграе още една контрола с унгарския Ференцварош, но срещата бе отменена. Тимът ни се прибира в България в сряда.

Титулярен състав: 25. Димитър Евтимов,19. Иван Турицов, 22. Енес Махмутович, 6. Християн Петров, 13. Галин Минков, 21. Амос Юга, 5. Федерико Варела, 7. Йоан Баи, 14. Калоян Кръстев, 30. Яник Вилдсхут, 28. Браян Морено”

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар