- БГ Футбол, Футбол

“Лудогорец” обяви подробности за шампионската програма след мача с “Черно море”

Сподели:
694 Views

“Лудогорец” обяви подробности за шампионската програма след мача с “Черно море”.

Както е известно, “орлите” ще вдигнат титлата след двубоя с “моряците” в събота.

Ето какво съобщи сайтът на клуба:

“Страхотна изненада за своите фенове подготвя Лудогорец след мача с Черно море в събота. Тогава на специална церемония отборът ще бъде награден с купата за 11-ата поредна титла и ще получи златните медали. Футболистите и треньорите ще вдигнат трофея сред своите фенове на импровизирана сцена под официалната ложа на сектор “В” на “Хювефарма Арена”. Така привържениците ще имат уникалната възможност да са част от церемонията по награждаването, празнувайки рамо до рамо със своите любимци. Купата ще бъде занесена от футболистите и до трибуна “Моци” в знак на признателност към хората, които подкрепяха горещо тима по време на еврокампанията и шампионския път през сезона.

ПФК Лудогорец е подготвил още изненади на мача с Черно море. Преди първия съдийски сигнал феновете ще бъдат забавлявани от мажоретки и таланти от центъра за работа с деца в Разград, завоювали призови места на международни и национални конкурси. На почивката между двете полувремена най-добрите във футболната академия на шампионите ще получат годишните награди.

Тазгодишната церемония ще мине под знака на мащабна благотворителна акция. Непосредствено преди началото на церемонията по награждаването деца ще танцуват в подкрепа на Мартин Маринов- бивш състезател от Академията на Лудогорец. Момчето се нуждае от сериозна сума за лечение в чужбина и шампионите заедно със своите фенове ще се включат в набирането на средства. Талантливата млада певица Даяна Гиргинова също ще пее на стадиона преди награждаването в подкрепа на нейния баща Милен Гиргинов. Мъжът, който е запален фен на Лудогорец, пострада в тежка катастрофа и се нуждае от лечение.

 

В чест на 11-ата поредна титла заря ще озари небето над “Хювефарма Арена”, а на терена ще се извие българско хоро в изпълнение на танцьори от студио “Булгарика”.

Емоциите са гарантирани! Очакваме Ви на стадиона, където ще има още много изненади!

До момента при сериозен интерес билети се продават на клубната база, както и онлайн на https://tickets.ludogorets.com. За улеснение на своите фенове в четвъртък отваря и касата на улица “Васил Левски”. В четвъртък и петък гишето ще работи от 10,00 ч. до 18,00 ч., а в събота от 10,00 ч. до началото на срещата в 18,30 ч”.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар