- БГ Футбол, Други, Футбол

Зов за помощ: 17-годишният Мартин се нуждае от средства, за да завърши лечението си в Турция!

Сподели:
1 008 Views

Зов за помощ: 17-годишният Мартин се нуждае от средства, за да завърши лечението си в Турция!

Младежът от Разград страда от рядък вид тумор на гръбначен стълб – параспинален ПНЕТ.

След извършена по спешност неврохирургична операция за отстраняване на тумора в УМБАЛ „Св. Марина“ гр. Варна, му бе проведено лечение с химиотерапия в детската онкологична клиника на същата болница, но към момента резултатът  от него не е положителен и Марти След проведена комуникация със болницата на база предоставената медицинска документация и резултатите от образната диагностика от ACIBADEM MASLAK HOSPITAL/ISTANBUL определиха необходимaта сума за лечението на Марти, която е в размер на 134 080 EUR.

Предвид диагнозата, от здравното заведение заявиха, че тази сума е ориентировъчна и е възможно тя да бъде коригирана при усложнения и възникване на необходимости непредвидени към момента.

❗Тази сума е непосилна за повечето български семейства, още повече за неговата майка, която сама се грижи за него и само двадесет дни преди да го диагностицират и оперират тя също претърпя онкологична операция в столична клиника с диагноза тумор на бъбрека.

 

❗ЗА ТОВА, МОЛЯ НЕКА ИМ ПОМОГНЕМ, като всеки, който желае дари възможна за него парична сума, чрез посочените по долу банкови сметки !!!

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА в лева
ТИТУЛЯР МАРТИН МИХАЙЛОВ ХРИСТОВ
IBAN: BG44 CECB 9790 10J1 4490 00
BIC: CECBBGSF
ЦКБ АД клон Разград
СМЕТКА НА МАЙКАТА в лева
ДЕСИСЛАВА ИВАНОВА МИХНЕВА
IBAN:BG17 CECB 9790 10E9 2799 00
BIC:CECBBGSF
ЦКБ АД клон Разград
PayPal- [desislavamihneva8@gmail.com](mailto:desislavamihneva8@gmail.com)
Revolut – Revrag: dmihneva

Преди утрешното дерби между “Лудогорец” и “ЦСКА-София” на “Хювефарма Арена”, ще има кутии, в които всеки желащ ще може да дари за каузата.

Мартин вече е в Турция, където продължава борбата си с коварната болест!

Призоваваме феновете на стадиона, а и всеки, който има  възможност да   дари средства, защото няма нищо по-ценно от това да помагаш на хора в нужда!

 

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар