- БГ Футбол, Футбол

Започна безсрочен протест пред централата на БФС

Сподели:
197 Views

Започна безсрочен протест пред централата на БФС.

Той е срещу управлението на Боби Михайлов и е организиран от ръководството на “ЦСКА-София”.

Ето какво пише сайтът на клуба:

“Безсрочният протест пред централата на Българския футболен съюз в Бояна стартира днес от 12 ч. След несправедливите решения на нелегитимния Изпълком на централата и наказанията срещу ЦСКА, привърженици от цялата страна ще дадат символично начало на денонощния палатков лагер заради несъгласието с политиката на Футболната централа.

Протестът ще бъде с мирни средства и няма крайна дата, като в близките дни в Бояна се очакват и футболни отбори и привърженици от цялата страна, които смятат, че е дошло време за промяна в родния футбол.

Ръководството на ЦСКА е категорично, че клубът няма да се откаже от протестните действия, докато справедливостта не възтържествува”.

Днес Димитър Бербатов бе гост в предаването “Денят започва” по БНТ, където за пореден път заяви, че Конгресът на 18 март е напълно законен и бившият нападател очаква да бъде вписан в търговски регистър като президент на БФС, след което ще бъде свикан обединителен Конгрес, на който да присъстват всички клубове.

SPORTS24 – Спортни статии и анализи категорично подкрепя и застава зад кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС! 

 

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: cska.bg

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар