- БГ Футбол, Втора и трета лига, Футбол

Вторите отбори на “Ботев” Пловдив и “Лудогорец” не се победиха

Сподели:
481 Views

Вторите отбори на “Ботев” Пловдив и “Лудогорец” не се победиха.

Двубоят завърши 1:1 и бе последен от кръга във Втора лига.

Ето какво съобщи сайтът на “орлите”:

 

 

“Лудогорец II стартира в официалните мачове от пролетния полусезон с 1:1 при гостуването на Ботев (Пловдив) II. Двубоят бе от програмата на XXIII кръг в първенството на Втора лига.
През първото полувреме опасни удари към вратата на домакините отправиха Петър Караангелов и Владислав Найденов. Те обаче не попаднаха в целта. Найденов коригира мерника си в 38-та минута. Той успя да пресира успешно играч на съперника, отне му топката, напредна и от малък ъгъл прехвърли Християн Славков за 1:0. Почивката дойде при този резултат.
След подновяването на играта нямаше много ситуации за отбелязване на гол. Домакините успяха да изравнят в 83-та минута чрез Юсеин Касов. До попадението се стигна след грешка на “орлите” при изнасяне на топката. В края на добавеното време разградчани предизвикаха сериозно разбъркване в наказателното поле на “канарчетата”, но никой от играчите в зелено не успя да нанесе решителния удар.
Определено през първото полувреме играхме по-добре, докато от представянето ни през второто има много какво да се желае. Допуснахме попадение след груба наша грешка и то в самия край на мача. Като цяло – добро представяне и загубени две точки, коментира старши треньорът Тодор Живондов след последния съдийски сигнал”.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: ludogorets.com

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар