- АТР, БГ Тенис, Голям шлем, Тенис

Григор Димитров и Виктория Томова стартират утре рано сутринта на “Аustralian Open”

Сподели:
152 Views

Григор Димитров и Виктория Томова стартират утре рано сутринта на “Аustralian Open”.

Това определиха организаторите.

Вики Томова ще играе на корт №16 и ще се изправи срещу Ализе Корне. Мачът е първи в програмата и ще започне около 2:15 часа българско време.

Григор Димитров пък се изправя срещу квалификанта Иржи Лехечка. Двубоят е втори на корт №7 и би трябвало да стартира малко преди 5:00 часа наше време.

Иначе, в днешия първи ден на турнира се получи една сериозна изненада, след като шампионът от “Индиън Уелс” – Камерън Нори отпадна, той загуби от американеца Себастиан Корда – 3:6, 0:6, 4:6.

Друг поставен в схемата –  Лойд Харис, изхвърча след поражение от Александър Вукчич с 1:3 сета.

Фаворитите в турнира –  Рафаел Надал и Александър Зверев,  надвиха с по 3:0 сета съответно Маркос Жирон и Даниел   Алтмайер, като Алтмайер оказа доста съпротива на Саша и го докара до тайбрек в първата и третата част, но руснакът, който се състезава за Германия се справи.

При мъжете напред продължават имена като – Гаел Монфис, Карлос Алкарас, Матео Беретини, Денис Шаповалов, Александър Бублик, Карен Хачанов, Хуберт Хуркач и др.

Световната №1 при жените –  Ашли Барти, даде само гейм  квалификантката от Украйна –  Лесия Цуренко, побеждавайки я – 6:0, 6:1.

Наоми Осака се справи с Мария Серано – 6:3, 6:3.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар