- efbet Лига, БГ Футбол, Футбол

От “Мура” потвърдиха: Анте Шимунджа вече не е треньор на тима, словенецът поема “Лудогорец”!

Сподели:
1 245 Views

От “Мура” потвърдиха: Анте Шимунджа вече не е треньор на тима, словенецът поема “Лудогорец”!

“Клубът и Шимунджа подписаха споразумение за прекратяване на договора си, като по този начин искаме  да пожелаем   успех на   най-успешния треньор, който някога е водил “Мура”   и ще бъде изписан със златни букви в историята на отбора, той      прави  крачка напред в своята треньорска кариера”, написа  сайтът на тима.

По информация на SPORTS24 – Спортни статии и анализи треньорът е подписал договор с “Лудогорец”, а официално съобщение от “орлите” се очаква най-късно до петък. 

Анте Шимунджа е на 50 години. Той е водил “Марибор,” като  с  отборът   първо прескача групите на ЛЕ и отпада от бъдещият шампион “Севиля”.

Специалистът    извежда “Марибор” и  до групите на Шампионска лига, където успява да вземе точки от “Челси”, “Шалке” и “Спортинг” Лисабон.

С “Мура” Анте Шимунджа достига до  груповата фаза на   Лигата на Конференциите, там словенският отбор побеждава “Тотнъм”, а преди това шампионът на страната е елиминиран от “Лудогорец” в квалификациите на Шампионска лига, нещо което се случи през лятото.

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар