- Всички

Радостин Василев е новият министър на младежта и спорта!

Сподели:
287 Views

Радостин Василев е новият министър на младежта и спорта!

Адвокатът по спортно право е част от партия “Има такъв народ”, която е участник в четворната коалиция, съставила правителство.

Припомняме, че Радостин Василев е помагал на много футболисти и клубове в техните съдебни битки.

Василев няколкократно е заявявал, че ако има възможност би отнел лиценза на БФС.

Ето какво още написа Фейсбук страницата на министерството на младежта и спорта:

 

 


“На официална церемония Радостин Василев встъпи в длъжност като министър на спорта. Той пое поста от служебния министър Андрей Кузманов.
“В моя мандат като министър ще има нулева толерантност към корупцията и порочните практики. Те наистина ще останат в миналото. В мое лице Министерството на спорта ще бъде напълно прозрачна институция и тя ще отговаря абсолютно на изискванията както на партията, която ме е излъчила в коалиционния кабинет, така и на самия коалиционен кабинет. Моята идея е да градим, а не да разграждаме, но естествено ще имам засилени изисквания към структурите на министерството”, каза Радостин Василев.
Служебният министър на младежта и спорта Андрей Кузманов пожела успех на министър Василев.
“Нека г-н Василев да продължи това, което ние започнахме, а именно промяна, борба с корупцията и лошите практики”, заяви Кузманов”.

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: https://www.facebook.com/mpes.government.bg/photos/pcb.4923153957719244/4923153507719289

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар