- Англия, Европейски футбол, Футбол

Официално: Ралф Рангник е новият временен мениджър на “Манчестър Юнайтед”!

Сподели:
212 Views

Официално: Ралф Рангник е новият временен мениджър на “Манчестър Юнайтед”!

Германецът застава начело на отбора за шест месеца, а след  това ще изпълнява ролята на консултант за период от още две години.

Спортният директор на “Манчестър Юнайтед” –  Джон Мъртоу,  коментира: “Ралф е един от най-уважаваните треньори и новатори в европейския футбол. Той беше нашият кандидат номер едно за временен мениджър, отразявайки безценните лидерски и технически умения, които ще донесе от почти четири десетилетия опит в управлението и треньорството”.

“Всички в клуба очакват с нетърпение да работят с него през предстоящия сезон, а след това още две години той ще бъде в ролята на консултант”, добави спортният директор.

Самият Ралф Рангник заяви следното:

“Развълнуван съм, че се присъединявам към “Манчестър Юнайтед” и съм фокусиран да направя този сезон успешен за клуба. Отборът е пълен с таланти и има страхотен баланс между младост и опит. Всичките ми усилия през следващите шест месеца ще бъдат в това да помогна на тези играчи да разгърнат потенциала си, както индивидуално, така и най-важното като отбор. Освен това очаквам с нетърпение да помогна за постигането на  дългосрочните цели на клуба като  консултант”.

Майкъл Карик ще остане начело на първия отбор, докато документите за  работната виза на Ралф не бъдат  валидни.

 

“Манчестър Юнайтед” иска да   изрази своята благодарност към “Локомотив” Москва за тяхното сътрудничество в преговорите за привличането на  Ралф Рангник.

Още по темата:

“Манчестър Юнайтед” намери временен мениджър!

Автор: SPORTS24 – Спортни статии и анализи Снимка: https://www.manutd.com/en

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар