- БГ Футбол, България, Трансфери, Футбол

“Лудогорец” преотстъпи Жоржиньо в Полша

Сподели:
474 Views

“Лудогорец” преотстъпи Жоржиньо в Полша.

Крилото ще играе за “Висла Плоцк” под наем.
Ето какво съобщи сайтът на “орлите”:

“Халфът на Лудогорец Жоржиньо ще играе под наем във Висла (Плоцк). В понеделник двата клуба финализираха трансфера, като националът ще остане в полския тим до 30 юни 2022 г.

През последните десет месеца Жоржиньо, който е национал на Гвинея Бисау и негов гол донесе класирането на тима за финалите на Купата на Африка, игра за египетския Уади Дегла”.

В същото време, “Лудогорец” представи Мануел Луис да Силва Куфамана – Шоу. Ето какво каза халфът, цитиран от сайта на разградчани:

Знаех, че е Лудогорец е шампион и е най-големият клуб в тази държава. Смятам, че Разград е перфектен град за футбол и като спокоен човек, ще се впиша тук“. Това заяви новото попълнение на шампионите при представянето си в Разград. Той получи фланелката с номер №23 от изпълнителния директор Ангел Петричев.

 

Шоу сподели няколко думи за предстоящите мачове на “орлите” в Лига Европа и по-точно за сблъсъка с португалския Брага.

Брага е голям отбор в Португалия, но и Лудогорец е такъв и смятам, че ще се справим с тях. Тук съм, за да помогна на тима да спечели още една титла и да се представим по най-добрия начин в Лига Европа. Гледах мачовете на Лудогорец в Шампионската лига и вече знам как играе отборът. Познавам само един човек в отбора срещу, когото съм играл в Португалия“, завърши халфът”.

Ангел Петричев допълни:

Мисля, че разполагаме с един изключително добре окомплектован отбор. На нас не са ни необходими трансфери на всяка цена. Всичко е възможно да се случи, но нямаме крещяща нужда от хора на каквато и да е позиция. Не очаквайте прибързани действия до края. Случиха се някои контузии, за жалост – Каули, Вердон и Вандерсон. С момчетата, с които разполагаме, мисля, че може да постигнем целите си“, започна изпълнителният директор на разградчани.

Ние обичайно не разкриваме подробности по договорите с играчите. Целите са високи. Искаме да излезем от групата в Лига Европа и да се представяме убедително в родното първенство. Разбира се, продължаваме с периода на реформа и извършваме фината настройка. Участието в ЛЕ ще ни даде ясна идея къде трябва да надградим. Вървим във възходяща линия и се надявам, че така ще продължим и занапред“, завърши Петричев”.

 

About Никола Генчев

Read All Posts By Никола Генчев

Вашият коментар